Falkenbergsrevyn-Hårfint

Välkommen till en ny säsong med Falkenbergsrevyn!

Framme en timma innan föreställningen börjar.

Parkettplatser.

 

 

Nu laddar vi för fullt inför en ny härlig revy. Pennorna glöder och roligheterna haglar när föreställningen med namnet HÅRFINT skapas. Det är sannerligen ingen brist på hårresande uppslag. Biljetterna är släppta sedan ett par veckor tillbaka och redan är över 18 000 biljetter bokade vilket är mer än 4000 biljetter bättre än motsvarande dag förra året.

Förra revysäsongen blev en otrolig succé i Falkenberg med ett nytt publikrekord på 28 800 besökare. Vi sålde slut på alla våra biljetter – otroligt men sant. Revyn sändes även på SVT1 där den drog storpublik. Till vintern släpper vi därför ännu fler föreställningar och en nyhet är att vi även kommer att spela några torsdagar.

I vinter får ni träffa samma härliga gäng som sist kompletterat med musikern Karin Hildingsson som förstärker vår rörliga orkester ytterligare.

2019 kommer att bli minst lika hårresande som de senaste åren. Mängder av hårfagra ledare styr runt om i världen och vi lovar plats i revyn. Skandalen inom Swedbank med frälsaren Göran Perssons återkomst, Trumps uteblivna Danmarksvisit, rökförbudet, ASAP Rocky, BREXIT, Apotekstjänst och Greta Thunberg är andra självklara revyinslag.

Boka

Pris

740 kr / person

Resedatum

Avresa: 2020-02-15
Återkomst: 2020-02-15

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 13:30
Grästorp Resecentrum 14:00
Trollhättan Resecentrum 14:30
Vargön Fyrkanten 14:45
Vänersborg Jvg 15:00
Uddevalla Bohusläns Museum 15:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.