The play that goes wrong- Gbg

VÄRLDENS ROLIGASTE FÖRESTÄLLNING! Om Papphammar och Pang i bygget fick ett kärleksbarn…

Sven Melander står bakom rodret när succékomedin kommer till Sverige. Som regissör och översättare kommer Sveriges förmodligen roligaste man sätta sin prägel på denna humorsatsning. På scen står en mix av välrenommerade skådespelare och komiker. Underhållning på hög nivå är att vänta.

Lovorden har duggat tätt kring West End och Broadwayuppsättningen; 5 stjärnor från The Daily Mail, kallad "Gut-busting hit" av New York Times och med omnämnande som "den roligaste föreställningen vi har sett!”

Vi lovar inte att det går som det ska, men THE PLAY THAT GOES WRONG kommer garanterat att efterlämna en bitterljuv smärta av skratt…

Handling: Teatersällskapet sätter upp ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln antyder - allt som kan gå fel… gör det! De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig genom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras!

 

Boka

Pris

810 kr / person

Resedatum

Avresa: 2018-12-01
Återkomst: 2018-12-01

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Torget 15:30
Grästorp resecentrum 16:00
Trollhättan Resecentrum 16:30
Vargön Fyrkanten 16:40
Vänersborgs Jvg 17:00
Uddevalla Bohusläns Museum 17:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.