Danny Saucedo- Göteborg

Ink 3 rätters meny

– Så här har du aldrig sett honom tidigare!

Efter Stockholmpremiären våren 2017 höjdes Danny Saucedo till skyarna av såväl press som publik för sin allra första dinnershow – NU. Succén var ett faktum. Efter en helt utsåld vår förlängdes showen och fortsätter hela hösten på Hamburger Börs. Därefter är det dags för Danny att inta Göteborg och The Theatre på Gothia Towers under våren 2018.

Med showen NU firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin, med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

Danny levererar en helt unik och nyskapande show full av energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning. Det blir intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat regissör Fredrik ”Benke” Rydman och manusförfattare Martin Luuk. Med sig på scen har Danny en 10 man stor ensemble bestående av några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

 

 

 

 

 

Boka

Pris

1495 kr / person

Resedatum

Avresa: 2018-03-30
Återkomst: 2018-03-30

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 15:00
Grästorp Resecentrum 15:30
Trollhättan Resecentrum 16:00
Vargön Fyrkanten 16:15
Vänersborg Jvg 16:30
Uddevalla Bohusläns Museum 17:00

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.