Grease-Malmö

Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! När Grease sätts upp på Nöjesteatern åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på.

Lördag

Avresa från respektive hemort och därefter fortsätter vi mot Malmö  med ett fika stopp längs med vägen. När vi anländer Malmö ca.14.00 åker vi direkt till vårt hotell Scandic S:t Jörgen för incheckning, därefter är eftermiddagen fri fram tills bussen avgår mot Nöjesteatern kl. 18:00. Hemresa sker direkt efter att föreställningen är slut, de som väljer att stanna kvar på stan sker hemtranpsort på egen hand. 

Söndag

Efter en härlig frukost är det utcheckning klockan 10.00. Efter frukost har ni fri tid på stan fram tills 15.00 då bussen rullar hemmåt. Vi kommer att stanna för fika på hemresan.

Om föreställningen

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You´re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

 

 

 

 

 

 

Boka

Pris

1735 kr / person

Resedatum

Avresa: 2019-11-30
Återkomst: 2019-12-01

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skara Jvg 06:00
Götene Rasta 06:30
Vara Biblioteket 07:00
Lidköping Arena 07:00
Grästorp Resecentrum 07:30
Trollhättan Resecentrum 08:00
Vänersborg Jvg 08:30
Uddevalla Bohusläns Museum 09:00

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.