Elvis live on Screen-Gbg

Upplev "The King" Elvis Presley - Live on Screen med tillhörande pampig symfoniorkester för att fira den största legenden av dem alla. Som grädde på moset bjuder Priscilla Presley på ett personligt framträdande!

Framme 19:00

Start: 20.00

Om föreställningen 

Tidigare i maj fick Sverige för första gången uppleva konserten “The Wonder of You” i Malmö. ”The Wonder of You är nästan som att uppleva Elvis live med gospelkör och fullmatad symfoniorkester” skrev Kvällsposten och gav konserten fyra getingar. I juni 2018 återvänder Elvis Presley™ till Europa däribland Göteborg och Scandinavium, även denna gång med personligt framträdande av Priscilla Presley.

År 2015 kom albumet ”If I can dream”, som sålde i över 1 miljon exemplar i Europa, och i november 2016 släpptes "The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra”. Två album som innehåller arkivinspelningar av kungens™ röst och nya orkesterarrangemang av några av hans största hits tillsammans med flera överraskningar. Låtarna visar också på den rika variationen i Elvis repertoar – från rock och gospel till country och ballader.

Kort efter albumsläppet i november genomfördes en exklusiv och utsåld arenaturné i England följt av en Europaturné i maj i år. Publiken fick där uppleva Elvis Presley på storbildsskärm, uppbackad av en hel symfoniorkester som framförde kungen av rock’n’rolls™ mest kända låtar live. 

- Jag är så glad över att vi kunde ta dessa underbara album upp på en stor scen live, med en symfoniorkester. Responsen från publiken runt om i världen har varit fantastisk, så jag är väldigt glad över att vi kan komma tillbaka till Europa för tio nya föreställningar 2018. Jag garanterar att det kommer bli en aldrig tidigare skådad upplevelse för dem som inte sett Elvis live, men till och med för dem som har, hälsar Priscilla Presley.

Skådespelaren, producenten, författaren och entreprenören Priscilla Presley var en av de drivande krafterna till att göra Graceland till en världskänd attraktion och företaget Elvis Presley Enterprises framgångsrikt. Som skådespelare är Priscilla Presley känd för sina roller i tv-serien “Dallas” och "Den nakna pistolen”-filmerna.

Konserten ”The Wonder of You” är ett musikaliskt firande av en legend som fortsätter att slå rekord. Elvis är världens bäst säljande artist någonsin med över 1 miljard sålda album. 

 

Boka

Pris

910 kr / person

Resedatum

Avresa: 2018-06-01
Återkomst: 2018-06-01

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 16:00
Grästorp Resecentrum 16:30
Trollhättan Resecentrum 17:00
Vargön Fyrkanten 17:15
Vänersborg Jvg 17:30
Uddevalla Bohusläns Museum 18:00

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.