Sound of Music-Malmö

The Sound of Music. Musikalen som attraherar fans i alla åldrar.

Lördag

Avresa från respektive hemort och därefter fortsätter vi mot Malmö  med ett fika stopp längs med vägen. När vi anländer Malmö ca.14.00 åker vi direkt till vårt hotell Scandic S:t Jörgen för incheckning, därefter är eftermiddagen fri fram tills bussen avgår mot Nöjesteatern kl. 18:00. Hemresa sker direkt efter att föreställningen är slut, de som väljer att stanna kvar på stan sker hemtranpsort på egen hand. 

Söndag

Efter en härlig frukost är det utcheckning klockan 10.00. Efter frukost har ni fri tid på stan fram tills 15.00 då bussen rullar hemmåt. Vi kommer att stanna för fika på hemresan.

Om föreställningen 

Sound of Music med musik av Richard Rodgers och text av Oscar Hammarstein II Handlingen: Nunnan Maria blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset, något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Georg tycker inledningsvis inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Georg gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster och får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar.

 

 

 

 

Denna resa är fullbokadVäntelista

Pris

1485 kr / person

Resedatum

Avresa: 2017-11-11
Återkomst: 2017-11-12

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skara Jvg 06:00
Götene Rasta 06:30
Lidköping Torget 07:00
Nossebro Banken 07:00
Vara Biblioteket 07:00
Grästorp Resecentrum 07:30
Trollhättan Resecentrum 08:00
Vänersborg Jvg 08:30
Uddevalla Bohusläns Museum 09:00

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.